Animatie laten maken?


//  mei 2019

Animatie is populair en dit is natuurlijk ook niet zo gek. Het is ook een uitstekende techniek om je product, dienst of werking hiervan te laten zien. De keuze voor animatie vergroot ook de opties van zaken die je zichtbaar kunt maken. Je krijgt sneller een overzicht, kunt beter instructie geven op specifieke toepassingen en je maakt het zoals jij het hebben wilt.

Waarom zou jij kiezen voor een Animatie?
Sommige zaken schreeuwen gewoon om een animatie. Het uitleggen van een product bijvoorbeeld kan super snel in een korte explaner van 30 seconden. Je focust dan direct op de werking zonder overbodige informatie die normaal niet weg te werken is in beeld.

De animatie geeft je natuurlijk ook de mogelijkheid om zaken te versimpelen en zo supersnel tot de kern van de boodschap te komen.

Welke technieken ?
Bij alleen de keuze voor Animatie zijn we er natuurlijk nog niet. In Animatie spelen de stijlen en technieken natuurlijk een extreem belangrijke rol. Zo kunnen sommige verhalen aan de hand van een 2D animatie perfect over worden gebracht waarbij een andere gevallen een karakter beter de rol kan spelen om iets te promoten.

Karakter animatie

De karakters zijn de laatste jaren weer terug en hoe. Jezelf identificeren, beleving bij een karakter krijgen  en het inlevingsvermogen van de kijker aanspreken is wat bijzonder goed werkt. Je krijgt erg snel een gevoel bij een karakter. Deze kracht is goed te benutten en dit spel spelen wij dan ook graag voor je uit.

2D animatie
Razend populair en snel te produceren. ideaal om je product of dienst goed onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Je creëert een professionele uitstraling waarbij we onze verbeelding kunnen inzetten om alles naar onze hand te zetten.

3D animatie
De grote broer en ook wel de meest uitdagende. De 3D animatie is wat we allemaal wel zouden willen, maar lang niet altijd nodig hebben. Het inzettenvan een 3D animatie vergt vaak wat meer tijd en tja, dit hebben we niet allemaal. Het is wel uitermate geschikt om gedetailleerd inzicht te geven in de werking van bijvoorbeeld een machine of installatie.