Waarom kiezen voor een bedrijfsfilm


//  januari 2020

De kracht van het bewegende beeld, kun jij dit weerstaan? Een foto geeft natuurlijk al een goed beeld en maakt zaken al persoonlijker, maar maak het gewoon compleet met een bedrijfsfilm die in één keer jouw doelgroep bespeelt  en jouw boodschap onder de aandacht brengt.

De menselijke factor

Een bedrijf is een naam met een product of dienst. Dit is voor een bedrijfsfilm natuurlijk goed om te verwerken, maar waar het vaak om gaat, mensen doen zaken met mensen en willen gewoon graag een gezicht bij de naam.
Het is ook niet voor niets dat veel bedrijven al pagina’s wijden aan het Team of  De medewerkers. Het geeft gewoon een prettig gevoel om te weten met wie je te maken hebt.

Deze kracht kunnen we perfect benutten in de de bedrijfsfilm door de medewerkers een rol te geven of misschien wel helemaal centraal te stellen. Dit kan door de medewerker in actie te zien. Misschien zijn er wel persoonlijke verhalen die de moeite waard zijn om te vertellen.

Het zet je bedrijf op de kaart

Misschien bestaan jullie al heel wat jaren, misschien zit je nog in de opstartfase, de Bedrijfsfilm kan jullie bedrijf natuurlijk perfect helpen om je in de schijnwerpers te plaatsen. De film geeft in korte tijd goed weer waar jullie voor staan en waarin jullie onderscheidend zijn.

Focus op de behoefte

Iedereen heeft natuurlijk een perfect product of dienst, wij ook :-). Maar om dit op een juiste manier over te brengen in de video is en blijft lastig. Onze ervaring is groot bij het creëren en bedenken van concepten voor uiteenlopende bedrijven. We focussen op de behoeften van de kijker en creëren hier omheen een goed en sluitend verhaal. Dit verhaal is voor iedereen anders en we zoeken dan ook graag samen naar de juiste mix van ingrediënten om de perfecte bedrijfsfilm voor jullie te produceren.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van conversies. Vertrouwen en het creëren van langdurige relaties is een belangrijk onderdeel waar video een rol bij kan spelen. Het betrekt de kijker en kan goed inspelen op emoties.

Sommige consumenten zijn nog steeds sceptisch over het kopen van producten en diensten op het internet omdat ze bang zijn voor fraude en bedrog. Voor online verkopen kan het natuurlijk ook goed zijn om jezelf goed te profileren waarbij het vertrouwen alleen maar toeneemt.